Nordic Drilling Box

Alan johtavat kairausnäytelaatikot

Laadukkaat tuotteet ja palvelut kairasydänten käsittelyyn.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita kairasydännäytteiden käsittelyyn ja varastointiin, sekä näytelaatikoiden kierrätykseen Greenway -palvelun.

Puiset kairasydänlaatikkomme valmistetaan automatisoidulla linjalla huolella valituista raaka-aineista, ja olemme toimittaneet 18 vuoden aikana jo lähes miljoona laatikkoa tyytyväisille asiakkaillemme. Suomessa olemme alalla selkeä markkinajohtaja ja tuotteitamme on toimitettu myös muun muassa muihin Pohjoismaihin, Saksaan, Grönlantiin, Huippuvuorille ja Balkanin maihin.

Jatkuva kehitys on meille tärkeää ja toimintamme on ISO9001 laatujärjestelmän ja ISO14001 ympäristöjärjestelmän mukaista ja kierrätettävät tuotteemme noudattavat EU:n Green dealin mukaisia kestävän kehityksen arvoja.

Tietoa meistä

Nordic Drilling Box on suomalaisen Raution Moninikkari Oy:n kansainvälinen kauppanimi. Yhtiö sijaitsee Kalajoella, Länsi-Suomessa, ja on aloittanut kairasydänlaatikoiden kehittämisen vuonna 2007.


Tuotteidemme valmistus ja pakkaaminen tehdään automatisoidulla linjastolla ja valmistuskapasiteetti on skaalattavissa niin, että voimme valmistaa suuriakin tilauksia nopeasti.


Työntekijämme ovat hyvin sitoutuneita ja ammattitaitoisia. Heidän työpanoksensa ja erinomaisen laadunvalvonnan ansionsa asiakkaamme ovat tuotteisiimme erittäin tyytyväisiä. Panostamme myös ensiluokkaiseen toimitusvarmuuteen ja rahtipalvelumme kuljettaa tuotteet perille luotettavasti.

Tuotteet

Mielestämme arvokkaat kairasydännäytteet ansaitsevat ensiluokkaiset tuotteet käsittelyyn ja säilytykseen. Tuotevalikoimastamme löytyy kairasydänlaatikoiden lisäksi laatikoihin sopivat merkkauspalikat, laatikoiden mittojen mukaiset kairasydänlavat ja kansivanerit, sekä näytteiden pesulaatikot käytettäväksi kairauksen aikana.

Tuotteiden raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja huolella valittuja, joten ne sopivat kaikenlaisiin olosuhteisiin, myös kosteisiin ympäristöihin, kuten kaivoksiin. Puutavaralle on tehty ISPM15-standardin mukainen käsittely, tämän ansiosta tuotteitamme voidaan kuljettaa globaalisti ja käsittely poistaa biouhan.

Pohjoisen puusta valmistettu kairasydänlaatikko on ekologinen, kestävä, helposti pinottava ja käsiteltävä, sekä pitkäikäinen. Laatikoiden kaikki pinnat ovat sileitä ja sopivat hyvin merkintöjen tekemiseen.
Valikoimistamme löytyy laatikoita kaikkiin yleisimpiin kairasydänkokoihin.

Greenway -palvelu

Tarjoamme puisille kairasydänlaatikoillemme NDB Greenway -kierrätyspalvelua, joka vähentää toiminnan kustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Puisen kairasydänlaatikon CO2-päästöt ovat noin 50% muovisen laatikon päästöistä ja kierrättämällä laatikkoa uudelleen käytettäväksi, saadaan päästöjä pienennettyä merkittävästi lisää, jopa 65%

Jos asiakkaalle ei jää varastoitavaksi kairasydännäytteitä osittain tai ollenkaan, voidaan tyhjäksi jääneet laatikot palauttaa NDB:lle puhdistettavaksi. Puhdistuksen lisäksi laatikoiden kunto tarkastetaan ja
laatikoista poistetaan koneellisesti merkinnät. Asiakas saa laatikot uudelleen käyttöön, uusilla puhtailla pinnoilla ja hyväkuntoisina.

Referenssit

Agnico Eagle Finland Oy
agnicoeagle.fi

Arctic Drilling Company Oy Ltd
adcltd.fi

Nivalan Timanttikairaus Oy
ntkoy.fi

North Drill Oy
northdrill.fi

Mk Core Drilling Oy
coredrilling.fi

Karelia Drilling Company Oy

Laatu ja ympäristö

Asiakkaitamme ovat kaivosala, erilaiset malminetsintäyritykset sekä suuret rakennusprojektit, joissa tarvitaan tarkempia kallioperätutkimuksia. Nordic Drilling Box on laatuun ja jatkuvaan parantamiseen omistautunut yritys, joka on myös ympäristövastuullinen.

Asiakkaamme arvostavat ensiluokkaista toimitusvarmuutta ja toimitusten hallintaa. Tämä yhdistettynä hyviin rahtipalveluihin mahdollistaa asiakkaillemme keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa.

Yhteystiedot

Raution Moninikkari Oy / Nordic Drilling Boxes Ltd
Rautakoskentie 150 B
85150 TYPPÖ
FINLAND

sales@nordicdrillingbox.fi

Service in finnish;
Ossi Rautakoski
tel. +358 50 0298191
info@nordicdrillingbox.fi